Известие

Collapse
No announcement yet.

Общи приказки 166

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Моите предните са 225/45/17, задните са 225/50/17, а зимни ползвам предни с др джанти 205/55/16 цола Много се вживявате, каквото и сложите това ще търкаля
    sigpic
    156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
    "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

• Момци,как да си пусна фабричната аларма на колата?.....Като е купих,пича ми даде две чипчета.....ама на кадето и да ги варта ...нищо не става...Веднъж като чели май успях да е пусна,как стана нямам идея.....но беше мн тиха.....един път изписука,и тва и беше....

Comment

• случайно някои да е пробвал да сложи 225/55/16 на оригиналните 16-ки ?
        дали става че ми паднаха едни почти нови от "S класа" ?!?!?
        sigpic
        Alfa Romeo 166 V6 Turbo
        FIAT COUPE powered by Nitrous Oxide System

Comment

• Колеги, жената иска евтини гуми и за сега се спряхме на Дейтън, та някой има ли впечатления от тях!?
          sigpic
          Alfa Romeo 145 1.9 JTD, 105Hp. - до 2012г.
          Alfa Romeo 166 2.4 JTD, 136Hp. - до 2016г.
          Subaru Outback 2.5i 165Hp automatic - сега

Comment

• Първоначално публикувано от Alfaro76 Покажи съобщение
            Колеги, жената иска евтини гуми и за сега се спряхме на Дейтън, та някой има ли впечатления от тях!?
            Евтини нови ли? Вижте Barum Bravuris 2, на всякъде чета добри отзиви за тях. Като недостатък изтъкват, че са доста нежни. За градско бива.

Comment

• Dayton е по добре от Барум
              Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
              Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
              Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

• Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
                Dayton е по добре от Барум
                Още един на това мнение!

Дейтън са ми зимните на 166-цата. Същите са летните на 2-те 164-ки. Много добри гумета!

п.п. Uniroyal rainsport 2 също са добри. Ма ги имаш 2 максимум 3 лета. Много бързо се ядат пущините... мека и перфектна за дъждовно време гума. Колата спира невероятно.
                Last edited by Iltcho; d.m.y г., 23:06.
                ALFA ROMEO 164 2.0 Facelift
                ALFA ROMEO 164 SUPER 2.5TD
                Audi a6 2011 3.0 TDI Quattro
                Mini Cooper 1.6 16V Turbo kit 1++hp

Comment

• Пичове.....одеве трябваше да си сваля предната гума......и скивах че имам някъв резнат кабел.......На другото колело същата работа...и там е резнат.....Имам ABS....изпробван е....Някой знае ли за кво са тия кабеляци?
                  Attached Files

Comment

• Прилича на оная шитня за накладките, но може и да бъркам...

Comment

• Първоначално публикувано от CHEFO666 Покажи съобщение
                      Пичове.....одеве трябваше да си сваля предната гума......и скивах че имам някъв резнат кабел.......На другото колело същата работа...и там е резнат.....Имам ABS....изпробван е....Някой знае ли за кво са тия кабеляци?
                      Първоначално публикувано от Doomguy Покажи съобщение
                      Прилича на оная шитня за накладките, но може и да бъркам...
                      Същата шитня е, за датчиците на накладките.

Comment

• Ако не те мързи, можеш и да си възстановиш кабела. Ама още на първия ремонт по предницата пак ще ти го резнат Станало им е нещо като ритуал или като подпис на "майсторчетата". Ако пък не те дразни, можеш да караш и така.
                        ...
                        155 1,6 TS 16V `96
                        166 2,4 JTD `99
                        147 1,9 JTDm 8V `07

Comment

• Сетих се да питам, защо не мога да изкарам ключа от жабката, когато се опитам да я заключа? Каква е логиката да е заключено, а ключа да виси на ключалката?

Comment

• Първоначално публикувано от endeavour Покажи съобщение
                            Ако не те мързи, можеш и да си възстановиш кабела. Ама още на първия ремонт по предницата пак ще ти го резнат Станало им е нещо като ритуал или като подпис на "майсторчетата". Ако пък не те дразни, можеш да караш и така.
                            Как тъй ша ги режат бе.....пречат ли им нещо,че ги режат??
                            Да не би да са ги резнали поради някви причини...някъв проблем примерно....?.....баси..как така ша режат кабели...така ли са режат кабели по кола.
                            Аз се изкорках в началото,че може би е нещо свързано с АБСа.....но,явно не е .
                            Мога и без индикация за накладки...ама....не е гот така....Дай да режем че по лесно....

Comment

• Понякога се измъкват от буксата тези кабелчета и изглежда като отрязано.
                              Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

• Като ги гледам колко са тънки кабелчетата и в тези дебели гофрета нищо чудно да се късат и от закачане на тръни, клони............и пр.
                                Но е добре да се подържат в изправност.
                                Като се отплесне човек веднъж и изтърве износена накладка да му надере диск, чак тогава разбира ползата от тази проста и много полезна система за оповестяване.

159 1.8 MPI
                                166 2.0 TS (ex)

Comment

Working...
                                X